Najavljena je jedna od najiščekivanijih igara desetljeća

Foto: Press/Rockstar Games

STIŽE trailer za Grand Theft Auto VI. Potvrdio je to razvojni studio Rockstar Games na svojim društvenim mrežama.

Nakon što su glasine pouzdanih izvora govorile da će se najava sigurno dogoditi do kraja tjedna, ona je stigla već danas. Sljedeći mjesec obilježava se 25 godina Rockstar Gamesa te je to odlična prilika da konačno pokažu na čemu su radili od posljednjeg naslova GTA.

"Uzbuđeni smo što ćemo početkom prosinca objaviti prvi trailer za novi Grand Theft Auto. Radujemo se još mnogo godina dijeliti ovakva iskustva sa svima vama", stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik studija Sam Houser.

Prije godinu dana na internet su procurili prikazi igre iz ranog stadija njenog razvoja. To je napravio tada 17-godišnji Arion Kurtaj, koji je bio član britanske hakerske grupe Lapsus$. Kurtaj je izvršio napad na Rockstarov Slack te ukrao 90 snimki novog naslova GTA. Tada je postalo jasno da će igrači moći zaigrati s dva lika, ženskim i muškim.

Prema dosadašnjim informacija, priča GTA VI bit će inspirirana Bonnie i Clydeom, radnja bi trebala biti smještena u Vice Cityju, fiktivni grad inspiriran Miamijem, te će se predstaviti nekoliko novih mehanika igranja, kao što su bacanje oružja, uzimanje lijekova za obnavljanje zdravlja i slične stvari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.