Netflix objavio prvi teaser filma Joy, ljudi pišu: "Izgleda jako zanimljivo"

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio prvi teaser za nadolazeći dramski film Joy. Film je nastao u režiji Bena Taylora, koji je publici najpoznatiji po radu na popularnoj Netflixovoj seriji Sex Education.

Radnja filma Joy temelji se na priči o rođenju Louise Joy Brown, prve "bebe iz epruvete" na svijetu, 1978. godine i neumornom desetogodišnjem putovanju da se to omogući. Film je ispričan iz perspektive Jean Purdy, mlade medicinske sestre i embriologinje koja je udružila snage sa znanstvenikom Robertom Edwardsom i kirurgom Patrickom Steptoeom kako bi riješili zagonetku neplodnosti in vitro oplodnjom, poznatom kao IVF.

 

Glavne uloge u filmu utjelovili su novozelandska glumica Thomasin McKenzie te britanski glumci James Norton i Bill Nighy. Iz Netflixa zasad nisu napisali kada je planirano prikazivanje na streamingu.

Nakon što su objavili teaser, korisnici Netflixa javili su se na društvenim mrežama i podijelili mišljenje o nadolazećem filmu. 

"Izgleda jako zanimljivo", "Ne znam puno o ovoj temi, ali mi se čini intrigantno, pogledat ću", "Ovo izgleda jako zanimljivo", "Joy izgleda kao još jedna odlična izvedba Thomasin McKenzie", "Ako u filmu glumi Bill Nighy, sigurno ću mu dati šansu", "Čini mi se da bi zbog ovog filma mnogi mogli poludjeti", "Kakav savršeni naziv za ovaj film, i moja IVF beba se zove Joy", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.