Netflix objavio teaser trailer za film koji mnogi uspoređuju s Vukom s Wall Streeta

Screenshot: Youtube/Netflix

EMILY Blunt i Chris Evans su glavne zvijezde Netflixovog nadolazećeg filma Pain Hustlers, koji će imati premijeru na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Film je režirao David Yates, poznat po svom radu na serijalima Harry Potter i Fantastične zvijeri. 

Emily Blunt glumi Lizu Drake, samohranu majku koja se ispisala iz srednje škole i ne zna kako prehraniti svoju kćer. Drake napokon uspijeva pronaći posao u farmaceutskoj start-up kompaniji, čiji vlasnik je Pete Brenner, kojeg je utjelovio Chris Evans. Drake ne zna da kompanija propada i uskoro se nađe u centru kriminalne zavjere. 

 

Film koji mnogi uspoređuju s Vukom s Wall Streeta je baziran na članku objavljenom 2018. godine u novinama The New York Times, koji je napisao istraživački novinar Evan Hughes. Hughes je u članku razotkrio farmaceutsku tvrtku Insys koja je profitirala na američkoj opioidnoj krizi. 

Osim Blunt i Evansa, u filmu glume Andy García, Catherine O'Hara, Jay Duplass, Brian d'Arcy James i Chloe Coleman.

Film će biti premijerno prikazan 11. rujna 2023. na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a na Netflixu će biti dostupan od 20. listopada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.