Netflix objavio trailer za seriju Ripley, ljudi pišu: "Ovo izgleda kao remek-djelo"

Screenshot: Youtube

NETFLIX je objavio novi trailer za psihološku miniseriju Ripley, čija je premijera zakazana za 4. travnja 2024. godine. Serija se temelji na serijalu knjiga o Tomu Ripleyju, spisateljice Patricije Highsmith. 

Ulogu Toma Ripleyja utjelovio je irski glumac Andrew Scott, poznat gledateljima po ulogama u Fleabag, Sherlock, 1917., All of Us Strangers, Band of Brothers, His Dark Materials i drugim projektima.

Kako prenosi Deadline, radnja miniserije prati prevaranta Ripleyja u New Yorku u ranim 1960-im godinama. Jedan bogataš ga unajmljuje da otputuje u Italiju i uvjeri njegovog sina da se vrati kući. Ripleyjevo prihvaćanje posla prvi je korak u komplicirani život pun prevara, krađe i ubojstava, a objavljeni trailer pokazuje koliko je daleko Ripley spreman ići kako bi obavio posao.

 

Miniserija će imati osam epizoda i bit će prikazana u crno-bijelom formatu. Osim Andrewa Scotta, u njoj se pojavljuju Dakota Fanning kao Marge Sherwood i Johnny Flynn kao Dickie Greenleaf. Uz njih, u seriji glume i Eliot Sumner, Maurizio Lombardi, Margherita Buy i John Malkovich.

Nakon što je objavljen novi trailer, gledatelji koji ne mogu dočekati premijeru javili su se u komentarima. 

"Kinematografija izgleda nevjerojatno!", "Napokon nešto vrijedno ponovne pretplate. Već dugo nisu napravili dobru miniseriju", "Ovo izgleda kao remek-djelo!", "Jedva čekam da ovo dođe na Netflix", "Andrew Scott je savršen odabir za ovu ulogu", "Napokon nešto vrijedno gledanja", neki su od komentara.