Netflix pomaknuo premijeru nove sezone najjezivije serije, stiže ranije od očekivanog

Screenshot: YouTube

NETFLIX je objavio da se premijera prvog dijela četvrte sezone serije You, koju su gledatelji proglasili najjezivijom ikad, pomiče s 10. na 9. veljače, dok će drugi dio također postati dostupan za gledanje dan ranije od planiranog, 10. ožujka.

Iako streaming div nije otkrio razlog pomicanja premijere, najavljeno je da će se glavni lik serije Joe Goldberg, kojeg glumi Penn Badgley, u novoj sezoni suočiti s vrtlogom emocija te da će živjeti u Ujedinjenom Kraljevstvu kao Jonathan Moore.

"Ovoga puta fokusiram se na akademiju i instrukcije dok svoje tipične izvannastavne aktivnosti držim strogo profesionalnima", govori Joe u najavi.

 

UPOZORENJE! Tekst sadržava spojlere

Serija brzo postala hit na Netflixu

Seriju je kreirao Greg Berlanti, a temelji se na romanima Caroline Kepnes. Nakon što je objavljena na Netflixu, njena popularnost je iznimno porasla i tjednima se držala u trendingu te streaming platforme.

Svake sezone Joe mijenja lokaciju. Duboko uznemireni romantični serijski ubojica otputovao je iz New Yorka u Los Angeles, a potom u Pariz. Na kraju treće sezone gledatelji su vidjeli krajnje neprijateljski odnos Joea Goldberga (Penn Badgley) i Love Quinn (Victorije Pedretti). Nakon toga Joe ponovno mijenja mjesto stanovanja kako bi pronašao svoju novu opsesiju Marianne.

Ubojica u Parizu

U iznenađujućem obratu u finalu treće sezone moglo se vidjeti Joea u pariškom kafiću kako lovi Marienne (Tati Gabrielle). Dok je ispijao espresso, Joe je maštao o tome kako će je sresti u Gradu Ljubavi. Iako nije bilo jasno je li Joe doista ušao u trag samohranoj majci, zlokobno upozorenje pojavilo se na kraju sezone: "Sve što znam, mon amour, jest da ću pretražiti svijet ako budem morao. Naći ću te." Ispostavilo se da je postavljanje četvrte sezone u inozemstvo bila ideja You-ovog sukreatora Grega Berlantija. Ali hoće li i koliko dugo Joe ostati u Parizu s obzirom na to da je najavljeno da će od sada živjeti u Britaniji? 

Joe ima novog rivala?

Lukas Gage glumit će Adama u četvrtoj sezoni serije. Prema opisu njegovog lika, Adam je "poznat po tome što spektakularno ne uspijeva zadovoljiti standarde svoje uspješne, časne obitelji". Poduzetnik i kockar, Adam je srdačan i duhovi prijatelj. No Adam skriva tajne. Također je najavljeno da Adam svoju bogatu djevojku uzima zdravo za gotovo. Zvuči kao situacija u koju bi Joe upao.

Najavljeni novi glumci

Netflix je 1. travnja najavio novu glumačku postavu koja će se pridružiti Pennu Badgleyju i družini.

Tilly Keeper pojavit će se kao Lady Phoebe, Amy Leigh Hickman kao Nadia i Ed Speleers kao Rhys.