Netflix u zadnji tren odustao od uklanjanja jedne od najgledanijih serija

Foto: Shutterstock

ZBOG negodovanja fanova Netflix je ipak odustao od uklanjanja jednog od svojih najgledanijih naslova. What’s on Netflix je izvijestio da je u zadnji tren sklopljen dogovor s NBC-jem prema kojem serija The Office ostaje na platformi za streaming i bit će dostupna još dvije godine.

Uklanjanje serije očekivalo se još od lipnja 2019., kada je NBC, mreža koja ju je izvorno emitirala, najavio da će za pet godina ekskluzivno prikazivati seriju na vlastitoj usluzi streaminga. U prosincu 2022. je bilo objavljeno da obožavatelji sitcoma više neće moći gledati američku verziju The Officea od siječnja 2023.

Dobre vijesti za fanove, ali ne i za Netflix

I dok je ostanak serije na Netflixu obradovao mnoge fanove, ovo nije baš sjajna vijest za samu platformu, s obzirom na to da je 2018. izvješće otkrilo da su pretplatnici potrošili više vremena gledajući The Office nego bilo koju drugu TV emisiju.

Radnja serije se temelji na britanskoj verziji The Officea, iza koje stoje Ricky Gervais i Stephen Merchant. I britanski i američki The Office imaju svoje specifične draži, no američki je ipak osvojio veći broj gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.