Nicole Kidman rekla da će glumiti u nastavku filma iz 1998. koji ima 24 posto na RT-u

Screenshot: Youtube

STUDIO Warner Bros. je prije nekoliko dana najavio snimanje nastavka komedije-drame Magija (Practical Magic) iz 1998. godine. Originalni film nastao je u režiji Griffina Dunnea, a glavne uloge imale su Nicole Kidman i Sandra Bullock.

Još ranije ovog tjedna bilo je poznato da Kidman i Bullock pregovaraju o repriziranju uloga te da će na filmu raditi kao producentice. Sada je poznato hoće li ponovno glumiti sestre Owens. Glasine o njihovu vraćanju uloge potvrdila je u razgovoru za People Nicole Kidman. 

"Da, bit ću u njemu. I Sandy će biti u njemu. I to je sve. Još se puno toga može ispričati, zbog čega svi kažemo: 'Ok, zanimljivo je ovo sada moći učiniti'", rekla je glumica, misleći pritom na nadolazeći nastavak, prenosi Deadline.

Trenutno nisu poznati nikakvi detalji o radnji drugog filma, ali izvorni film bio je usredotočen na prokletstvo koje uzrokuje smrt svih muškaraca s kojima su sestre Sally (Sandra Bullock) i Gillian Owens (Nicole Kidman) u ljubavnoj vezi. To prokletstvo sprječava ih da pronađu pravu ljubav.

 

Film Magija snimljen je prema istoimenom romanu spisateljice Alice Hoffman, a scenarij su napisali Robin Swicord, Akiva Goldsman i Adam Brooks. Jedan od scenarista koji se vraća raditi i na drugi film je Akiva Goldsman, potvrdili su iz studija Warner Bros.

Ostaje za vidjeti hoće li nastavak ostvariti bolje rezultate od originala iz 1998. godine. Iako mnogi obožavatelji vole ovaj film, nije dobio dobre kritike. Na temelju 98 recenzija kritičara na Rotten Tomatoesu, film Magija ocijenjen je s niskih 24 posto. Međutim, ostvario je puno bolji rezultat kod publike koja je film ocijenila s 73 posto na stranici.

Pročitajte više