Novi film s Blake Lively dobio je zabranu prikazivanja u Kataru, evo i zašto

Screenshot: YouTube/Sony Pictures

ROMANTIČNA drama Priča završava s nama (It Ends With Us), koja oduševljava publiku diljem svijeta, dobila je zabranu prikazivanja u Kataru, piše The Hollywood Reporter.

Državni odbor za cenzuru odlučio je da film na kojem su radili studiji Sony Pictures i Wayfarer Studios nije primjeren za prikazivanje u kinima zbog scena ljubljenja i vrućih scena. Drama Priča završava s nama tako se pridružila nizu filmova koji se nisu prikazivali u Kataru, kao što su Barbie, Spider-Man: Across the Spiderverse, Anyone But You, Eternals, Doctor Strange in the Multiverse Of Madness i No Hard Feelings.

Romantična drama je adaptacija istoimenog romana autorice Colleen Hoover, koji se bavi temama obiteljskog zlostavljanja. Glavne uloge u filmu igraju Blake Lively, Brandon Sklenar i Justin Baldoni, koji je ujedno i režirao film. Scenarij su napisale Hoover i Christy Hall.

 

Priča prati Lily Bloom (Lively), ženu koja je nakon traumatičnog djetinjstva uspjela ostvariti svoje snove i otvoriti cvjećarnicu u Bostonu. Tamo upoznaje šarmantnog neurokirurga Rylea, u kojeg se brzo zaljubi, no njihova naizgled savršena veza polako se počinje pretvarati u toksični odnos kakav su imali njezini roditelji. Kada se u Lilyin život vrati njezina prva ljubav, stvari se dodatno zakompliciraju.

Sporedne uloge u filmu igraju Jenny Slate, Hassan Minhaj, Amy Mortin i Kevin McKidd.

Filmski stručnjaci predviđaju da bi drama Priča završava s nama mogla biti veliki hit na kinoblagajnama. Unatoč osrednjim ocjenama kritičara, film je osvojio gledatelje i u kinima je već zaradio više od sedam milijuna dolara, iako je tek jučer imao premijeru u SAD-u.

Priča završava s nama trenutno ima ocjenu 57 posto od kritičare na stranici Rotten Tomatoes i 94 posto od gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.