Objavljen je službeni trailer za vestern koji je režirao Viggo Mortensen

Screenshot: YouTube/Shout! Studios

NA YOUTUBEU je objavljen službeni trailer za novi film Vigga Mortensena, vestern nazvan The Dead Don’t Hurt. Mortensen u filmu igra glavnu ulogu, a uz to je radio kao redatelj, scenarist, producent i skladatelj.

Film je smješten u 1860-e i prati Vivienne Le Coudy (Vicki Krieps) i danskog imigranta Holgera Olsena (Mortensen) koji se zaljube u San Franciscu. Vivienne se seli na Holgerovu farmu u Nevadi, no njihovu ljubavnu priču prekida Američki građanski rat.

Holger se odluči boriti u ratu, a Vivienne ostaje sama na farmi gdje se mora zauzeti za sebe nakon što uđe u sukob s korumpiranim političarem i njegovim partnerom. Nakon što se Holger vrati iz rata, oboje shvate da više nisu isti ljudi.

 

U filmu glume Garret Dillahunt, Solly McLeod, Danny Huston, Nadia Litz, W. Earl Brown, Marc Dennis, John Getz i Ray McKinnon.

The Dead Don’t Hurt je drugi film koji je režirao Mortensen. Poznati glumac imao je svoj redateljski debi 2020. godine, kada je snimio dramu Falling.

Vestern The Dead Don’t Hurt imao je premijeru na prošlogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gdje je oduševio gledatelje. U kina dolazi 31. svibnja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.