Objavljen novi trailer za prednastavak franšize vrijedne više od 2 milijarde dolara

Screenshot: Youtube/Lionsgate

STUDIO Lionsgate je objavio drugi trailer za film Igre gladi: Balada pjevica i zmija, prednastavak hit serijala Igre gladi koji je zaradio preko 2 milijarde dolara. Film režira Francis Lawrence, koji je prije toga režirao tri nastavka. 

Novi trailer stavlja veći fokus na brutalne scene borbe u areni te posljedice rata koji je doveo do nastanka Igri gladi. Isto tako, imamo priliku vidjeti pretke nekih od likova iz prošlih filmova, primjerice Jason Schwartzman glumi Lucretiousa Flickermana, pretka voditelja Caesara Flickermana iz prvog serijala.  

 

Glavne likove glume Rachel Zegler, poznata po filmu West Side Story, koja je utjelovila natjecateljicu Lucy Gray Baird. Njen mentor je Coriolanus Snow, budući okrutni predsjednik Panema, a utjelovio ga je Tom Blyth. U filmu glume i Viola Davis, koja je utjelovila Volumniju Gail, voditeljicu igara, Peter Dinklage, koji glumi Cascu Highbottoma, jednog od tvoraca igara, te Hunter Schafer, koja je utjelovila Tigris Snow, dobroćudnu rođakinju Coriolanusa Snowa, koja se protivi Igrama gladi. 

Fanovi franšize Igre gladi su oduševljeni trailerom. "Sviđa mi se kako se svaka scena može povezati s trenutkom u knjizi", "Super mi je što su odlučili prikazati kanibalizam", "Scene iz arene izgledaju apsolutno brutalno", "Ovo će biti tako dobro", samo su neki od komentara na Redditu.

Scenarij za prednastavak su pisali Michael Lesslie, koji je napisao scenarij za film Assassin’s Creed, i Michael Arndt, koji se proslavio filmovima Little Miss Sunshine, Toy Story 3 i Star Wars: The Force Awakens. Producenti filma su Nina Jacobson, Brad Simpson i Francis Lawrence.

Igre gladi: Balada pjevica i zmija u kina dolazi 17. studenoga ove godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.