Objavljen trailer za novi film Demi Moore, ljudi pišu: Izgleda predobro

Screenshot: YouTube/MUBI

STREAMING servis MUBI objavio je trailer za hvaljeni film The Substance u kojem glavne uloge igraju Demi Moore, Margaret Qualley i Dennis Quaid. Film je imao premijeru na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je osvojio publiku.

The Substance je znanstvenofantastični horor redateljice i scenaristice Coralie Fargeat. Priča prati televizijsku zvijezdu i instruktoricu aerobika Elisabeth Sparkle (Moore), koja na svoj pedeseti rođendan dobije otkaz jer njezin šef (Quaid) smatra da je prestara.

Kada se vrati kući, misteriozni laboratorij pošalje Elisabeth pakiranje s kemikalijom nazvanom "the substance", koja je može pretvoriti u mlađu i ljepšu verziju sebe (Qualley). No - postoji caka. Da bi kemikalija djelovala, mora postojati ravnoteža, što znači da se mlađa i starija verzija Elisabeth trebaju izmjenjivati svaki tjedan.

 

The Substance je oduševio kritičare

Horor The Substance trenutačno ima čak 90 posto na stranici Rotten Tomatoes, a najviše pohvala pokupile su Moore i Qualley. Neki kritičari čak tvrde da je uloga Elisabeth Sparkles jedna od najkompleksnijih uloga u karijeri Demi Moore.

Korisnici raznih društvenih mreža oduševljeni su trailerom za film i jedva čekaju njegovu premijeru u kinima.

"Wow, ovo izgleda nevjerojatno", napisao je jedan obožavatelj.

"Trailer izgleda zapanjujuće. Obožavam montažu i boje koje su koristili, stvarno odličan koncept, a Moore je savršena za ovakvu ulogu", dodao je drugi.

"Ovo je definitivno jedan od najiščekivanijih filmova godine. Bit ću jako tužan ako ne bude dostupan u mom gradu", dodao je treći.

"Jedva čekam povratak Demi Moore! Ovaj film izgleda predobro", napisao je četvrti.

Horor The Substance prikazivat će se u odabranim kinima od 20. rujna ove godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.