Objavljena prva slika sa seta novog Nosferatua, fanovima smeta jedna stvar

Foto: Twitter/Empire Magazine

GROF Orlok vraća se na filmska platna, ali ovaj put u režiji slavnog Roberta Eggersa. Redatelj Vještice (The Witch), Svjetionika (The Lighthouse) i Sjevernjaka (The Northman) radi na novom remakeu kultnog horora Nosferatu iz 1922. godine, a putem časopisa Empire Eggers podijelio je prvu sliku sa seta svog novog filma, koju možete vidjeti u nastavku. 

"Ovo je horor. Ovo je gotički horor film", izjavio je Eggers. "I mislim da već duže vrijeme nismo imali priliku vidjeti staromodni gotički film koji je zapravo strašan. Također mislim da će se publika složiti da je ovo takav film."

Glavne uloge u filmu igraju Lily-Rose Depp, kći Johnnyja Deppa, koja će utjeloviti Ellen Hutter, ženu prodavača nekretnina Thomasa Huttera, kojeg glumi Nicholas Hoult. Grofa Orloka iz Transilvanije utjelovio je Bill Skarsgård. 

Prvi remake Nosferatua objavljen je 1979. godine, u režiji Wernera Herzoga. Grofa Orloka tada je utjelovio Klaus Klinski, dok su protagoniste utjelovili Bruno Ganz i Isabelle Adjani. Eggers je tijekom intervjua izjavio da je Skarsgårdova izvedba originalna, ali da ćemo u njegovom Orloku vidjeti utjecaj Klinskog i Maxa Schrecka, koji je legendarnog vampira utjelovio u prvom filmu. 

Eggers je posebno pohvalio Skarsgårdovu izvedbu te glumu Lily-Rose Depp.

"Ovo je Ellenina priča, čak i više nego u prijašnjim verzijama filma, a Lily-Rose je apsolutno fenomenalna", rekao je redatelj. 

Fanovi su htjeli vidjeti drugu glumicu u glavnoj ženskoj ulozi 

Obožavatelji filmova Roberta Eggersa znaju da je Anya Taylor-Joy redateljeva najveća muza, zbog čega su se iznenadili kada su doznali da je nećemo vidjeti u novom filmu. 

Osim toga, neki fanovi su na društvenim mrežama izrazili negodovanje kada su doznali da će Depp igrati glavnu žensku ulogu, pogotovo nakon neuspjeha HBO-ove serije Idol, u kojoj je Depp također utjelovila protagonisticu. 

"Ovo je tužno, Anya je puno bolja glumica od Depp", "Dat ću Depp još jednu šansu. Nisu mi se svidjele njene izvedbe u Idolu i filmu Yoga Hosers", "Skeptičan sam oko Depp, ali vjerujem Eggersu", "Odlična glumačka postava, ali šteta što Anya Taylor-Joy nije ostala protagonistica", samo su neki od komentara fanova. 

Snimanje Nosferatua završilo je krajem svibnja ove godine, a film je trenutno u fazi postprodukcije. Iako točan datum još uvijek nije poznat, Nosferatu će imati premijeru iduće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.