Objavljene fotke: Pogledajte kadrove iz 4. sezone Netflixovog hit psihološkog trilera

Foto: Instagram

PRVI dio četvrte sezone Netflixove serije You stiže 9. veljače, a drugi će biti dostupan za gledanje od 9. ožujka. Na službenom Instagram profilu serije objavljeni su prvi kadrovi iz nove sezone. 

Oprez! Tekst sadrži spoilere

Joe Goldberg, kojeg glumi Penn Badgley, seli se u Ujedinjeno Kraljevstvo nakon što je lažirao svoju smrt u Kaliforniji. Tamo će se koristiti imenom Jonathan Moore te će biti sveučilišni profesor. Pokušat će se ponovno povezati sa svojom ljubavnom opsesijom iz prethodne sezone, Marienne Bellamy.

 

Isprva nije bilo jasno kako će ponovno pronaći Marienne, koja se sa svojom kćeri na kraju treće sezone preselila u Francusku, dok je Joe u Velikoj Britaniji, no sada je objavljena fotografija na kojoj Joe špijunira Marienne, a u pozadini se vidi Eiffelov toranj. 

Dva ljubavna interesa

Također, već je potvrđeno da je, uz Marienne, Joe (Jonathan) lud za djevojkom u Velikoj Britaniji, stoga će zasigurno biti zanimljivo vidjeti kako će se snalaziti na obje lokacije u jednoj sezoni. 

Podsjetimo, u iznenađujućem obratu u finalu treće sezone moglo se vidjeti Joea u pariškom kafiću kako lovi Marienne (Tati Gabrielle). Dok je ispijao espresso, Joe je maštao o tome kako će je sresti u gradu. Iako nije bilo jasno je li Joe doista ušao u trag samohranoj majci, upozorenje se pojavilo na kraju sezone: "Sve što znam, mon amour, jest da ću pretražiti svijet ako budem morao. Naći ću te."

Seriju je kreirao Greg Berlanti, a temelji se na romanima Caroline Kepnes. Nakon što je serija objavljena na Netflixu, njena popularnost je iznimno porasla i tjednima se držala u trendingu te streaming platforme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.