Objavljene prve fotke nove sezone serije koju mnogi smatraju "najgorom na Netflixu"

Foto: Instagram

GLUMICA Lily Collins objavila je na društvenim mrežama prve kadrove treće sezone serije Emily in Paris, koju su mnogi ranije prozvali "najgorom na Netflixu."

UPOZORENJE! Tekst možda sadržava spoilere

Krajem prosinca izašla je druga sezona, u kojoj je Emily puno bolje prilagođena životu u Francuskoj no što je to bio slučaj u prvoj sezoni. Međutim, još se uvijek bori s bizarnostima francuskog života. Nakon što se pronašla u ljubavnom trokutu sa svojim prvim pravim francuskim prijateljem i susjedom, Emily je odlučna usredotočiti se na svoj posao, koji je iz dana u dan sve kompliciraniji.

Na kraju druge sezone Emily je morala odlučiti hoće li ostati u Francuskoj ili se vratiti u SAD, a gledateljima je sad otkriveno kako je ipak odabrala nastaviti živjeti u Parizu.

Podsjetimo, glamurozna serija, za koju su mnogi mislili da će biti pariška verzija Seksa i grada, ponajviše se našla na udaru kritika zbog načina na koji je prikazala Parižane. Mnogi smatraju da je scenarij prepun klišeja i stereotipa, zbog čega su je nazvali "najgorom Netflixovom serijom".