Odgođen je Aquaman i izgubljeno kraljevstvo

Screenshot: YouTube

JEDAN od najiščekivanijih filmova godine treći je put odgođen u zadnje četiri godine. Aquaman i izgubljeno kraljevstvo, prema posljednjem planu, trebao je doći u kina 20. prosinca ove godine. To se sada neće dogoditi jer su iz Warner Bros. Discoveryja odlučili pomaknuti datum izlaska kako bi izbjegli poraz na kinoblagajnama od Wonke, koji je na rasporedu 15. prosinca. Premijera nastavka Aquamana sada je prebačena na 22. prosinca.

 

Da je Aquaman i izgubljeno kraljevstvo muku mučio s odgodama, nije tajna. Izlazak filma prvotno je bio planiran za 16. prosinca 2022., no zbog pandemije koronavirusa odgođen je na 17. ožujka 2023. godine. Nakon toga je ponovno odgođen zbog spajanja WarnerMedije i Discoveryja, zbog čega je datum premijere pomaknut na 20. prosinca.

Aquaman (Jason Momoa) će u ovom nastavku udružiti snage sa svojim bratom Ormom (Patrick Wilson) kako bi zaustavili Black Mantu (Yahya Abdul-Mateen II) koji se domogao mitološkog oružja, moćnog Crnog Tridenta. Film je režirao James Wan, prema scenariju koji je napisao David Leslie Johnson-McGoldrick.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.