Otkriveno kada izlazi nastavak Batmana s Robertom Pattinsonom

Screenshot: Youtube

STUDIO Warner Bros. potvrdio je datum izlaska nastavka filma The Batman s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi.

The Batman i Pattinson prošle su godine oduševili kritiku i publiku, a Colin Farrell, Zoë Kravitz i Paul Dano na sličan su način hvaljeni za portretiranje kultnih likova Pingvina, Catwoman i Riddlera. Sada je Warner Bros. potvrdio da stiže i nastavak, no gledatelji će za njega morati još malo pričekati.

James Gunn je potvrdio da će Batman II stići u kina 3. listopada 2025., a to je otkrio tijekom opsežnog pregleda onoga što DC planira u sljedećih nekoliko godina. Nastavak Batmana izostavljen je s popisa DC Elseworlds, koji uključuje dugo očekivani Joker: Folie à Deux s Joaquinom Phoenixom i Lady Gagom, kao i Teen Titans Go!.

 

Variety izvještava da će James Gunn odabrati novog glumca za Batmana u svom glavnom filmu DC Extended Universea pod nazivom The Brave and the Bold, koji će se fokusirati na priču o Batmanu i Robinu. Redatelj The Batmana Matt Reeves nedavno je razgovarao s Jamesom Gunnom kako bi osigurali da se njihova dva narativa ne sukobe.

"Zapravo bismo se trebali sastati u sljedećih nekoliko tjedana jer žele razgovarati sa mnom o općem planu, a zatim žele čuti plan BatVersea. Gledajte, uzbuđen sam što ću čuti što će učiniti. BatVerse, kao što su rekli James i Peter Safran, neka je posebna stvar koju nam dopuštaju", rekao je za Collider.

Gunn je potvrdio sve DC-jeve filmove koji tek trebaju biti objavljeni - Shazam! Fury Of The Gods, The Flash, Blue Beetle i Aquaman and The Lost Kingdom. Televizijskim gledateljima stiže serija Creature Commandos, koja, čini se, uključuje Weasel iz Suicide Squada, kao i spinoff serije Peacemaker pod nazivom Waller.