Ovo su najiščekivaniji filmovi koji izlaze u srpnju

Screenshot: Youtube/Warner Bros./Universal

SRPANJ 2023. donosi neke od najiščekivanijih filmova godine. Mjesec započinje s posljednjim nastavkom horor franšize Insidious, Insidious: The Red Door. Tjedan dana kasnije ponovno se susrećemo s Ethanom Huntom u filmu Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, a zatim slijedi događaj godine - borba filmova Barbie i Oppenheimer. Bez obzira na to jeste li fan komedije, akcije, horora ili drame, srpanj ima nešto za svakoga.

Insidious: The Red Door - 7.7.

 

Radnja petog i posljednjeg nastavka serijala Insidious događa se 10 godina nakon zadnjeg filma. Obitelj Lambert se posljednji put mora suočiti s tamnom prošlošću svoje obitelji i demonima koji se kriju iza crvenih vrata.

Film je režirao Patrick Wilson, koji ujedno reprizira svoju ulogu u filmu, a produkcija je u rukama renomirane kuće Blumhouse Productions. Osim Wilsona, u filmu se pojavljuju i Rose Byrne, Ty Simpkins i Hiam Abbass.  

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One - 13.7.

 

Sedmi nastavak franšize Mission: Impossible priprema nas za oproštaj od Ethana Hunta. Ethan i njegov tim ovaj put se susreću s najopasnijom misijom do sada, moraju pronaći opasno novo oružje, koje bi moglo uništiti cijeli svijet, prije nego što padne u krive ruke.

Film režira Christopher McQuarrie u suradnji s produkcijskom kućom Paramount Pictures. U glavnim ulogama ćemo gledati Toma Cruisea, Hayley Atwell, Vinga Rhamesa, Simona Pegga i Rebeccu Ferguson.

Barbie - 20.7.

 

Najnoviji film Grete Gerwig prati lutku Barbie koja uz Kena kreće u pustolovinu svog života, nakon što je izbačena iz Barbie svijeta jer nije dovoljno savršena. 

Mnogi predviđaju da će Barbie biti najveći hit ove godine, a Warner Bros. se za to pokušava pobrinuti kroz mnoštvo promotivnih materijala i marketinških kampanja. Glavne uloge igraju Margot Robbie i Ryan Gosling, a zvjezdana glumačka postava uključuje i Americu Ferreru, Kate McKinnon, Michaela Ceru, Willa Ferrela i Emmu Mackey. 

Oppenheimer - 20.7.

 

Prvi biografski film Christophera Nolana, u suradnji s Universal Picturesom, prati J. Roberta Oppenheimera, koji s timom znanstvenika pokušava napraviti atomsku bombu. U glavnim ulogama gledamo Cilliana Murphyja, Emily Blunt, Matta Damona, Roberta Downeyja Jr., Kennetha Branagha i Florence Pugh.  

Cobweb - 20.7.

 

Horor film Samuela Bodina prati osmogodišnjeg Petera kojeg progoni misteriozno tapkanje u zidu, za koje ga njegovi roditelji pokušavaju uvjeriti da je u pitanju njegova mašta. Kako mu strah raste, Peter počinje sumnjati da njegovi roditelji skrivaju opasnu, mračnu tajnu. U glavnim ulogama su Lizzy Caplan, Woody Norman, Cleopatra Coleman i Anthony Starr. 

Haunted Mansion - 27.7. 

 

U horor komediji Justina Simiena vlasnica vile i njen sin unajme niz stručnjaka koji su zaduženi za istjerivanje duhova iz njihovog doma. Na filmu je radila produkcijska kuća Rideback, a u glavnim ulogama imamo LaKeitha Stanfielda, Tiffany Haddish, Owena Wilsona, Dannyja DeVita, Rosario Dawson, Jamie Lee Curtis i Jareda Leta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.