Pet najvećih filmova koji dolaze na Netflix u ožujku

Screenshot: Youtube

Ožujak će biti idealan za filmske maratone. Sudeći prema naslovima koji dolaze na streaming platformu, dobrih filmova neće nedostajati. Izdvojili smo pet najvećih filmova koji dolaze na Netflix ovog ožujka.

Spaceman

U Spacemanu glavnu ulogu ima Adam Sandler, koji glumi češkog astronauta Jakuba, na misiji na Veneri. Jakub je postao prvi astronaut u zemlji, a kada mu se pružila prilika da ode u svemir, to je i učinio. No, svojim ambicijama žrtvovao je odnos sa suprugom Lenkom (Carey Mulligan) i počinje žaliti što je otišao u svemir.

Jakub na svojoj misiji upoznaje neočekivanog suputnika, biće koje nazove Hanus (Paul Dano), koje će mu pomoći donijeti važne odluke i shvatiti kako ispraviti stvari prije nego što bude prekasno.

 

Damsel

Damsel je akcijska avantura smještena u fantastičnom svijetu srednjeg vijeka, koja prati priču mlade djevojke. Ona se spremno udaje za princa kraljevske obitelji, misleći da će ostvariti savršen život. Međutim, ne zna da je zapravo odabrana kako bi bila žrtvovana u nadi da će obitelj riješiti prastari dug. Nakon što se probudi u zmajevoj špilji shvati da nitko ne dolazi po nju, stoga se mora sama spasiti. Glavnu ulogu ima Millie Bobby Brown.

 

Top Gun: Maverick

Kad se nađe u ulozi obučavatelja odreda mladih pilota Top Guna za specijaliziranu misiju, kakvu još ni jedan pilot nije vidio, Maverick (Tom Cruise) susreće Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), sina svog pokojnog prijatelja Nicka Bradshawa, zvanog "Goose". Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete.

 

The Matrix Resurrections

U novoj priči, Neo (Keanu Reeves) i Trinity (Carrie-Anne Moss) naizgled su živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar "matrice", koja je postala opasnija. Ne sjećaju se svoje prošlosti. No, Neo u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevica. Kako bi otkrio što je zaista stvarno, morat će se još jednom odlučiti za putovanje u "matricu".

 

Shirley

Radnja filma prati političarku Shirley Chisholm u utrci za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država. Chisholm je 1972. godine postala prva tamnoputa kandidatkinja koja je tražila nominaciju velike stranke za predsjednika, a prije toga, 1968. godine, postala je prva tamnoputa žena izabrana u američki Kongres. Glavnu ulogu u filmu utjelovila je nagrađivana glumica Regina King.