Popularna Marvelova serija dobila je spin-off, pogledajte prvi teaser

Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

MARVEL Entertainment jučer je objavio prvi teaser za miniseriju Agatha All Along, spin-off WandaVisiona, jedne od najpopularnijih Marvelovih serija.

Miniserija će se sastojati od devet epizoda koje je napisala i režirala Jac Schaeffer, kreatorica WandaVisiona. Uz Schaeffer, neke epizode serije režirale su Gandja Monteiro i Rachel Goldberg.

Serija prati negativku WandaVisiona

Agatha All Along fokusirat će se na negativku iz WandaVisiona, vješticu Agathu Harkness, kojoj je Wanda, poznatija kao Scarlet Witch, u posljednjoj epizodi popularne serije oduzela sve moći i zatočila je u gradiću Westviewu. Wandina priča naizgled je završila u filmu Doktor Strange u Multiverzumu ludila, a Agathina se nastavlja u nadolazećoj seriji.

 

Agathu će osloboditi tinejdžer koji treba njezinu pomoć kako bi riješio legendarne vještičje izazove, poznate kao Witches Road, nakon kojih svaka vještica dobiva ono što joj nedostaje. Agatha i tinejdžer zajedno će osnovati novi vještičji koven koji će im se pridružiti u misiji.

Glumačku postavu serije čine Kathryn Hahn, Joe Locke, Aubrey Plaza, Patti LuPone, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Debra Jo Rupp i brojni drugi.

Obožavatelji su oduševljeni

Teaser za seriju postao je hit na YouTubeu, gdje u trenutku pisanja ima više od tri milijuna pregleda i preko 120 tisuća lajkova. Osim toga, društvene mreže preplavili su pozitivni komentari obožavatelja.

"Wow, ovo ima elemente pravog horora! Nisam to očekivao, ali definitivno sam zaintrigiran", napisao je jedan gledatelj.

"Teaser izgleda puno drukčije od onoga što sam očekivao, ali to je dobra stvar. Nadam se da će serija biti super", dodao je drugi.

"Teaser je odličan. Zainteresiran sam za seriju", napisao je treći.

Prve dvije epizode serije Agatha All Along imat će premijeru na streaming servisu Disney+ 18. rujna ove godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.