Poznato je ime glumca koji će dati glas Super Mariju

Screenshot: YouTube

SUPER MARIO jedan je od najpoznatijih likova iz svijeta videoigara. Njemu je u karijeri dugoj 27 godina glas posuđivao Charles Martinet. Ne samo njemu već i Luigiju. Nakon što je prije gotovo dva mjeseca Martinet otišao u mirovinu, postavljalo se pitanje tko će ga zamijeniti. Iako uloga nije bila zahtjevna, jer je trebalo govoriti tek nekoliko rečenica te pokoji uzvik i krik, njegov glas postao je ikoničan.

Nekolicina je mislila kako bi uloga mogla pripasti Chrisu Prattu, koji je ranije ove godine vrlo dobro skinuo Marija u Super Mario Bros. filmu. Ipak, to se nije dogodilo i uloga je pripala anonimusu.

Kevin Afghani dat će glas Mariju i Luigiju. Njegova karijera nije baš bogata, prema podacima s IMDb-ja. Ovaj 27-godišnjak iza sebe ima tek šest uloga, od kojih se najviše ističu Raditz u animiranoj seriji Dragon Ball R&R te Arnold u videoigri Genshin Impact.

Prvi veliki test kao Mario Kevin će imati u nadolazećoj igri Super Mario Bros. Wonder, što je potvrdio i sam glumac na svom X profilu.

"Iznimno sam ponosan što sam posudio glas Mariju i Luigiju u Super Mario Bros. Wonder. Zahvaljujem Nintendu što me pozvao u Cvjetno kraljevstvo", napisao je glumac.

Igra izlazi 20. listopada ove godine. U nastavku slijedi video u kojem možete čuti kako novi Mario zvuči.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.