Poznato je kad u kina stiže nastavak horor hita iz 2022.

Screenshot: YouTube

FILMSKI horor hit Smile iz 2022. godine dobit će svoj nastavak. Međutim obožavatelji originala morat će se malo strpjeti kad je u pitanju drugi dio.

Studio Paramount Pictures objavio je datum izlaska Smilea 2. Dugo iščekivani nastavak filma iz 2022. u planu je za 18. listopada 2024. godine. Redatelj drugog dijela bit će Parker Finn, koji potpisuje i režiju Smilea. Na scenariju će također raditi Finn.

Smile je 2022. postao najuspješniji horor film godine. U kinima je zaradio 217 milijuna dolara na skromnom budžetu od 17 milijuna. Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner i Kal Penn glumili su u prvom dijelu.

U filmu, psihijatrica Rose Cotter proživljava zastrašujuće pojave koje ne može objasniti. Nakon susreta s pacijenticom Laurom psihijatrica uvidi kako je ona opsjednuta neobičnim entitetom.

Smile je postao popularan i prije izlaska filma jer je Paramount imao kreativnu kampanju. Glumci iz filma su na bejzbol utakmicama u jednom trenutku sjeli točno ispred kamera i jezivo se počeli smijati.