"Priča sve dublja, a radnja sve luđa": Objavljen trailer za John Wick 4

Screenshot: Youtube

NOVI, četvrti nastavak gun-fu franšize John Wick najavljen je za kraj ožujka sljedeće godine, a trailer obećava više akcije nego ikada prije.

Prvi trailer objavljen u srpnju obećavao je pregršt oružja, borbi mačevima, noćnih klubova i pasa, a novi trailer donosi još više akcije s naglaskom na to da "nema povratka", a "postoji samo jedan izlaz".

 

Čini se da redatelj Chad Stahelski, koji je prije radio kao kaskader i dvojnik za Reevesa u trilogiji The Matrix, ni ovaj put neće razočarati obožavatelje slavnog osvetnika.

"Priča ove franšize postaje sve dublja, a radnja još luđa. Već vidim da je borba prsa u prsa u ovom filmu na potpuno novoj razini", komentira novi trailer jedan obožavatelj. 

"Izgleda vrlo slično prethodna tri filma, što se tiče kinematografije i koreografije borbe, što je odlično. Samo se nadam da će se s ovim nastavkom zaključiti priča, jer ne bih volio da se ova sjajna franšiza razvlači samo zbog financijske dobiti", ističe u komentaru trailera druga osoba.

Sljedeća godina bit će u znaku Wicka

Sljedeća će godina biti sjajna godina za ovu franšizu - gledatelje čeka prequel serija The Continental i spin-off film Ballerina. Keanu Reeves potvrđen je kao dio glumačke postave u potonjem filmu, a u seriji The Continental vjerojatno se neće pojaviti s obzirom na to da se radnja odvija u 70-ima.

U Johnu Wicku 4 Keanu Reeves ponovno će se udružiti sa svojim bivšim kolegom iz Matrixa, Laurenceom Fishburneom. Osim Iana McShanea, u film se vraća i Charon (Lance Reddick), a glumačku postavu zaokružuju Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins i Clancy Brown.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.