Procurile snimke sa snimanja novog Jokera. Joaquin Phoenix trčao ulicama Los Angelesa

Foto: Twitter

DRUŠTVENIM mrežama kruže snimke i slike koje su procurile sa snimanja novog filma o Jokeru, zvanog Joker: Folie a Deux. Na snimkama se vidi kako glavni glumac, Joaquin Phoenix, trči po jednoj od ulica u Los Angelesu, dok za njim jure još neki glumci i snimatelji s opremom.

Phoenix je manevrirao među autima u akcijskoj sceni i na kraju se vidi kako im je pobjegao i, vjerojatno, uspješno snimio scenu. Isto tako, u snimkama koje su procurile vidi se kako u ovoj sceni Phoenix nije prerušen u notornog klauna, već da ulicom LA-a bježi bez šminke i u poslovnom odijelu.

Na snimkama se vidi i redatelj Todd Phillips, kojem nimalo nije smetalo to što ljudi oko njega snimaju Phoenixa na djelu. Nažalost, u ovoj sceni nije bila prisutna Lady Gaga, koja će u nastavku Jokera utjeloviti Jokerovu ljubav Harley Quinn i koju svi jedva čekaju vidjeti u toj ulozi.

Nastavak Jokera trebao bi, prema svemu sudeći, biti mjuzikl. O radnji filma ne se zna ništa, ali u njemu bi se još u sporednim ulogama trebali pojaviti Brendan Gleeson, Zazie Beetz i Catherine Keener. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.