Producent Lokija otkrio alternativni završetak serije

Screenshot: YouTube

Druga sezona Lokija završila je početkom ovog mjeseca. Većina fanova zadovoljna je ishodom, tvrdeći da je to jedan od rijetkih svijetlih projekata nakon filma Osvetnici: Završnica.

Kraj te sezone završio je kompletnu priču omiljenog lika iz Marvelovog filmskog svijeta. Načinom na koji je serija privedena kraju postoji mogućnost da Lokija više nećemo gledati na velikom platnu ili malim ekranima. Tom Hiddleston čak je i nagovijestio svoj kraj u toj ulozi.

 

Izvršni producent serije, Aaron Moorhead, otkrio je da je Loki imao i alternativni završetak, no to se ipak nije realiziralo. Takav kraj bio je sličan onom koji se dobio u drugoj sezoni, no najveća razlika je u tome što je bio pozitivnijeg i veselijeg ishoda.

"Imali smo jednu ideju na samom kraju produkcije. No, razmišljajući o tome, nešto nam je nedostajalo. Problem je bio što Loki u tom završetku nije uništio Temporal Loom. Upravo suprotno, spasio ga je i sjeo na tron. Svi smo znali da nešto ne valja s tim, imali smo takav osjećaj. Tada nismo shvaćali što je točno problem", rekao je.

"Ubrzo smo shvatili da nam nedostaje žrtva, pa smo došli na ideju: zašto on ne bi uništio Temporal Loom i preuzeo svu tu odgovornost? Time on zapravo ne dobiva ništa. Sada se to čini iznimno očiglednim da smo odabrali pravu stvar. No, za nas je ta ideja bila prijelomni trenutak u produkciji jer smo shvatili da Loki mora uništiti i kasnije postati Loom", priznao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.