Producentica James Bond franšize otkrila je li počeo razvoj novog filma

Screenshot: YouTube

JAMES BOND trenutno je u stanju mirovanja. Nakon što je 2021. godine izašao zadnji film s Danielom Craigom u glavnoj ulozi i zaključio njegovu priču poznatog špijuna, franšiza je uzela prijeko potrebnu pauzu.

Mnogi se pitaju tko će biti novi Bond i kada mogu očekivati sljedeći film. Budući da je u tijeku štrajk glumaca, pitanje je uopće kada će započeti cijeli proces razvoja novog Bonda. Prema riječima producentice franšize Barbare Broccoli, fanovi tajnog agenta morat će biti još malo strpljivi.

"Sjećam se ere GoldenEyea kad su svi govorili da nema potrebe za novim Bondom jer je Hladni rat završio i zid je srušen. Bome su bili u krivu", rekla je Broccoli.

"Daniel nam je dao mogućnost da istražimo emocionalnu stranu tog lika i svijet je pokazao da je spreman za to. Mislim da ti filmovi održavaju vrijeme u kojem se nalaze te je pred nama veliki put osmišljavanja sljedećeg poglavlja. Još uvijek nismo započeli s time", priznala je producentica.

James Bond dobiva seriju?

Nekolicina obožavatelja Jamesa Bonda želi znati hoće li franšiza možda dobiti seriju ili slične spin-off naslove. Fanovi su konačno došli na svoje jer je producentica dala odgovor i na to vječito pitanje.

"Naš fokus je na razvoju filmova. Kad krenemo u razvoj, to nam uzme pozornost na tri ili četiri godine. Mi snimamo filmove o Bondu za kina. Sve što snimimo o Bondu je namijenjeno publici diljem svijeta da gledaju u tom formatu, tako da nismo htjeli raditi za televiziju", dodala je za kraj.