Redatelj Fantastične četvorke uvjerava da film neće biti nalik ičemu u Marvelu

Screenshot: YouTube

FANTASTIČNA četvorka je film koji fanovi Marvela s nestrpljenjem iščekuju. Dosad su snimljena tri filma, sva tri pod palicom 20th Century Foxa. 

Fantastična četvorka i Fantastička četvorka: Dolazak Srebrnog Letača u glavnim su ulogama imali Jessicu Albu, Chrisa Evansa, Ioana Gruffudda i Michaela Chiklisa. Filmovi nisu dobro primljeni ni kod kritičara niti publike.

Ipak, puno više ljubavi dobila su ta dva filma nego reboot iz 2015. godine. Fantastična četvorka s Milesom Tellerom i Michaelom B. Jordanom u glavnim ulogama toliko je loše prošla na kino blagajnama da se od nastavaka odustalo gotovo istog trenutka. Na Rotten Tomatoesu kritičari su film ocijenili s mizernih 9%, dok je brojka od 18% bila na strani publike.

Zato se s nestrpljenjem očekuje novi film Fantastične četvorke, ovog puta smješten u Marvelov filmski svijet. Film bi trebao izaći 2025., a početak snimanja očekuje se nekad tijekom sljedeće godine. Projekt je doživio nekoliko dolazaka i odlazaka redatelja, da bi se na njemu konačno skrasio Matt Shakman, redatelj i izvršni producent WandaVisiona.

Film će biti nešto neviđeno u Marvelovom filmskom svijetu

Unatoč iščekivanjima, brojni fanovi Marvela i Fantastične četvorke skeptični su po pitanju ovog projekta. Kako i ne bi bili, kad ih je povijest naučila da prijašnji filmovi nisu dostavili ono najbolje što Fantastična četvorka može ponuditi. Ipak, Shakman uvjerava da će film donijeti nešto što prije nije viđeno u Marvelu.

"Na mnogo je načina drugačiji. Volio bih da mogu biti konkretan i reći više. Sa stajališta snimanja priče, mi radimo dosta različito. Volio bih da mogu reći više, rado bih, ali ne mogu. Mislim da će biti drugačije od bilo čega što ste dosad vidjeli, a svakako od bilo čega što ste vidjeli u Marvelu", rekao je.

Glumačka postava bit će otkrivena nakon štrajka glumaca

Obožavatelji također s nestrpljenjem očekuju i glumačku postavu. Iako je među njima glavni kandidat za Reeda Richardsa John Krasinski, čini se kako on neće ponoviti ulogu iz filma Doctor Stranger u Multiverzumu ludila. Redatelj je imao odgovor i na pitanje od kojih se glumaca sastoji postava nadolazećeg filma.

"Teško je reći. Kao što sam rekao, usred smo štrajka glumaca i držim fige da uskoro dobiju odličnu ponudu te da se možemo vratiti. Onda, kad se to riješi, tada ćemo se držati plana, ali ne mogu reći previše. Bit će objava kad-tad. Znam da je internet veoma uzbuđen saznati, a ja sam uzbuđen što ću to moći otkriti. Samo još ne mogu", bio je jasan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.