Redatelj Igara gladi otkrio po čemu se nova protagonistica razlikuje od Katniss

Screenshot: Youtube/Lionsgate

FRANCIS Lawrence, redatelj filma Balada pjevica i zmija, prednastavka franšize Igre gladi, otkrio je po čemu se protagonistica filma Lucy Gray Baird razlikuje od Katniss Everdeen, koju je utjelovila Jennifer Lawrence, donosi Variety. Lucy Gray Baird glumi Rachel Zegler, zvijezda u usponu poznata po Spielbergovom filmu West Side Story.

"Katniss je bila introvert i borac", rekao je Lawrence. "Bila je jako tiha i staložena, moglo bi se reći da je bila gotovo aseksualna. Lucy Gray je čista suprotnost. Svoju seksualnost otvoreno pokazuje. Ona je prava izvođačica."

"Voljela je publiku", dodao je Lawrence o Lucy. "Znala je kako osvojiti publiku i manipulirati ljudima."

Igre gladi: Balada pjevica i zmija je adaptacija istoimenog bestselera spisateljice Suzanne Collins. Radnja romana smještena je oko 60 godina prije početka Igara gladi, a prati natjecateljicu iz Okruga 12 Lucy Gray i njen odnos s mladim Coriolanusom Snowom (Tom Blyth), koji kasnije postaje okrutni predsjednik Panema. 

 

Redatelju Francisu Lawrenceu je ovo četvrti put da radi na franšizi Igre gladi, ali ovaj put s potpuno drukčijom glumačkom postavom. Osim Zegler i Blytha, u filmu se pojavljuju i Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman i Viola Davis.

Iako se Jennifer Lawrence neće pojaviti u prednastavku, glumica je ove godine u intervjuu za Variety otkrila da bi voljela ponovno igrati Katniss ako joj se ikad pruži prilika.

Igre gladi: Balada pjevica i zmija u kinima se počinje prikazivati 17. studenog ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.