Redatelj popularnog horora dao otkaz: Posao iz snova se pretvorio u noćnu moru

Foto: Profimedia

REDATELJ Christopher Landon, koji je radio na sedmom nastavku popularnog serijala Vrisak, nedavno je na društvenoj mreži X objavio da više ne radi na filmu.

"Pretpostavljam da je sada dobar trenutak, kao i svaki drugi, da objavim kako sam formalno napustio Vrisak prije sedam tjedana. Ovo će neke razočarati, a druge oduševiti. Bio je to posao iz snova koji se pretvorio u noćnu moru. Srce mi je slomljeno zbog svih uključenih. Baš svih. Ali vrijeme je da krenemo dalje", napisao je u objavi.

U dodatnom komentaru na izvornu objavu redatelj je napisao koliko je bio počašćen što je uopće radio na filmu.

"Nemam više što dodati razgovoru osim da se nadam da će Wesovo nasljeđe napredovati i uzdići se iznad buke podijeljenog svijeta. Ono što su on i Kevin stvorili nešto je nevjerojatno i bio sam počašćen što sam čak i nakratko uživao u njihovom sjaju", poručio je Landon.

 

Podsjetimo, Landon nije jedina osoba koja neće raditi na sedmom nastavku Vriska. Osim njega, javnosti je poznato da se u novom Vrisku neće pojaviti Jenna Ortega, koja se nije uspjela dogovoriti sa studijem Spyglass oko plaće, prenosi Hollywood Reporter. Ortega je sama dala otkaz, a glumica Melissa Barrera otpuštena je zbog niza objava u kojima se ističu antisemitski komentari o sukobu Izraela i Palestine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.