Redatelj Zmajeve kuće objasnio odluku važnog lika koja je imala tragičan kraj

Screenshot: Youtube

UPOZORENJE Tekst sadrži spoilere! Ako niste gledali drugu sezonu Zmajeve kuće ili četvrtu epizodu i ne želite saznati što se dogodilo prije vremena, nemojte čitati dalje.

SVAKE nedjelje milijuni pretplatnika Maxa imaju priliku pogledati novu epizodu popularne fantastične serije Zmajeva kuća. Prošloga vikenda na streamingu je izašla četvrta epizoda koja je imala tragičan završetak za jednog od mnogima omiljenih likova. 

Redatelj epizode pod nazivom The Red Dragon and the Gold bio je Alan Taylor koji je za Entertainment Weekly komentirao razmišljanje koje je dovelo do žrtve princeze Rhaenys Targaryen (Eve Best) i njezine ženke zmaja Meleys. Iako su obožavatelji rada Georgea R.R. Martina znali da će se ovo dogoditi, za mnoge od njih scenu je bilo teško gledati na ekranu.

Taylor je objasnio da je Rhaenys donijela tu odluku znajući da neće preživjeti. Redatelj je otkrio da je njezina odluka odraz odluke donesene nakon Aegonove (Tom Glynn-Carney) krunidbe u prvoj sezoni, kada je princeza pobjegla na zmaju i imala priliku uništiti neprijatelje Rhaenyre Targaryen, ali to nije učinila.

"To seže još u prvu sezonu, do njezine odluke da ne spali Zelene kad je mogla, i do smrti njezina unuka od ruke ove zvijeri. Jednostavno se morala vratiti", komentirao je redatelj posljednje epizode Zmajeve kuće. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.