Reynolds je htio da jedan glumac reprizira ulogu u Deadpoolu, ali to se nije dogodilo

Screenshot: Youtube

UPOZORENJE! Tekst sadrži spoilere za film Deadpool & Wolverine. Ako niste gledali film i ne želite otkriti radnju, nemojte čitati tekst. 

RYAN Reynolds je za treći i posljednji film o Deadpoolu, Deadpool & Wolverine, odlučio okupiti odličnu glumačku postavu. Osim Hugha Jackmana, koji se vratio glumiti Wolverinea i ima glavnu ulogu uz Reynoldsa, u filmu su se pojavila još neka poznata lica. 

Nakratko su vraćeni neki stari likovi, kao i oni koji nisu dobili dovoljno pozornosti, prenosi Collider. Od poznatih lica gledatelji su u filmu vidjeli Wesleyja Snipesa kao Bladea, Jennifer Garner kao Elektru, Chrisa Evansa kao Johnnyja Storma, Dafne Keen kao X-23, ali i Channinga Tatuma kao Gambita iako nakon odabira za ulogu nije imao prilike glumiti.

Reynolds je htio da se još jedan slavni glumac pridruži zvjezdanoj postavi, ali to se na kraju nije dogodilo. U razgovoru za Collider slavni glumac i producent otkrio je da je htio da Nicolas Cage reprizira svoju ulogu kao Ghost Rider. Na pitanje je li cijeli tim razmišljao o dovođenju Cagea Reynolds je imao kratak komentar.

"Da, razgovarali smo, ali na kraju se to nije dogodilo", rekao je glumac te nije htio otkriti detalje oko interakcije s filmskom zvijezdom. 

 

Nicolas Cage je slavnog Ghost Ridera, odnosno Johnnyja Blazea, glumio u dva filma. Prvi put je u ovoj ulozi predstavljen u filmu Ghost Rider iz 2007. godine, a potom ga je opet glumio 2011. godine u nastavku pod nazivom Ghost Rider 2: Duh Osvete (Ghost Rider: Spirit of Vengeance).

U slučaju da dosad niste gledali film, radnja prati priču o motoristu Johnnyju Blazeu koji prodaje dušu Vragu kako bi spasio očev život. Johnny se potom transformira u Ghost Ridera, samog Vraga i lovca na glave koji je poslan u lov na sve grešnike. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.