Ron Perlman progovorio o mogućem trećem nastavku serijala Hellboy

Screenshot: Youtube/Dark Horse Entertainment

RON Perlman je, tijekom nedavne promocije filma How I Got There u Kuvajtu, otkrio da bi volio raditi na trećem nastavku serijala Hellboy. 

Glumac je prvi put utjelovio ikoničnog stripovskog junaka u filmu Hellboy iz 2004., koji je režirao Guillermo del Toro. Četiri godine kasnije film je dobio i nastavak, Hellboy II: Zlatna vojska. Perlman i Del Toro su namjeravali snimiti i treći nastavak serijala, ali projekt nikad nije realiziran, a u međuvremenu je izašao i neuspješni remake serijala s Davidom Harbourom u glavnoj ulozi. Ipak, Perlman je u intervjuu za Geek House Show rekao da je i dalje zainteresiran za dovršavanje trilogije. 

"Volio bih raditi na trećem filmu u trilogiji, ako dođe do toga", rekao je Perlman. "To su i trebala biti tri filma. Vratio bih se i snimio film, kako bismo mogli završiti trilogiju. To je jedini uvjet pod kojim bih pristao na povratak."

Perlman je i ranije pričao o tome kako je otvoren za snimanje Hellboya 3, ali samo ako će Guillermo del Toro biti redatelj, kako bi skupa dovršili trilogiju. Ipak, glumac je svjestan toga da mu polako prolazi vrijeme za snimanje trećeg nastavka. Prošle godine, u intervjuu za The Independent, Perlman je rekao da se osjeća prestaro za ulogu Hellboya, ali bi joj se vratio zbog fanova. 

"Želim li snimati Hellboy 3? Ne, imam 71 godinu", izjavio je tada Perlman. "Dugujemo fanovima taj film i trebali bismo im ga dati, jer bi to bila epska završnica priče. Tako da, Guillermo, ako čitaš ovo, nisam završio s molbama da priču privedeš kraju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.