Scena iz Stranger Thingsa postala viralna: "Plakat ću, nisam ovo ni shvatila do sada"

Screenshot: TikTok

JEDNA scena iz hit-serije Stranger Things postala je viralna na društvenim mrežama.

Oprez! Tekst može sadržavati spoilere

Tiktokerica Angela objavila je na toj društvenoj mreži scenu u kojoj Joyce, čiji lik tumači Winona Ryder, upita svog sina Willa: "Znaš li što je 22. ožujka? Tvoj rođendan." Potom slijede scene u kojima Will ima tužan izraz lica.

"Zaboravili su na njegov rođendan. Sretan rođendan, Will", napisala je tiktokerica u opisu videa. Ta je scena iz druge sezone serije.

Naime, u četvrtoj sezoni serije Will i Eleven žive u Kaliforniji, odakle su se preselili iz Hawkinsa na kraju prethodne sezone. Kada im tijekom praznika u posjet dođe Mike, oni zajedno odlaze voziti se koturaljkama u obližnji vozni park. U jednom trenutku kamera koja snima njihovo druženje pokaže datum koji bi trebao biti Willov rođendan. Međutim, nitko od njih nije ni spomenuo da je njemu rođendan. 

@strsedts they forgot about his birthday 😕😕 happy 15th birthday will ❤️ #willbyers #strsedts #fyp #sad #sadedit #foryoupage #strangerthings4 #blowthisup #xyzbca #viral #march22 #vsp #fypage #fypシ゚viral #happybirthday #xyzbca ♬ original sound - 𝐚𝐧𝐠𝐞𝐥𝐚

"Plakat ću, nisam ovo ni shvatila do sada", "Iskreno, mislim da su scenaristi zaboravili na ovo", "Ne vjerujem da su zaboravili", "Zato je on tako tužan", "Ne mogu vjerovati", samo su neki od komentara ispod videa.

No čini se da su gledatelji bili u pravu. Naime, producenti Ross i Matt Duffer su tijekom intervjua za Variety priznali kako su zaboravili na Willov rođendan.

"Dakle, sada je rasprava hoćemo li prilagoditi Willov rođendan ili ćemo ga jednostavno pustiti da bude stvarno tužan. Došlo je do pogreške, ispričavamo se obožavateljima", rekli su tada.

Početkom srpnja bit će objavljene još dvije epizode serije

Inače, četvrta sezona serije na Netflixu je osvanula 27. svibnja s ukupno sedam epizoda. 1. srpnja bit će objavljene još dvije finalne pod naslovima Papa i The Piggyback. Finalna epizoda trajat će čak dva sata i 19 minuta.

Prva sezona ove serije izašla je 2016. godine, a fanovi su na četvrtu sezonu čekali čak tri godine.

Serija je srušila rekord gledanosti u prvom vikendu prikazivanja skinuvši s trona drugu sezonu Bridgertona. Malo je reći da su gledatelji oduševljeni viđenim.