Serija koja je osvojila regiju stiže na Klasik TV

ŠVABA (Nikola Đuričko) i Ekser (Dragan Bjelogrlić) dvojica su mladića koji se pokušavaju na sve načine snaći i preživjeti u tranzicijskoj Srbiji. Bave se prodajom ukradene robe, uglavnom parfema, koju im osigurava sitni kriminalac Pacov (Srđan Todorović). Međutim, njihovi dugovi se gomilaju, novca kronično nedostaje, što navodi Švabu na jedini preostali potez - da pobjegne iz zemlje.

Ali, jednog dana će se umiješati sudbina i donijeti vijest da je Švabo naslijedio imanje i kuću u vojvođanskom selu, što iz korijena mijenja njihove planove.

Spas za sve financijske probleme vide u prodaji kuće, dok mještani sela misle da spas za njihove probleme leži u dolasku dva glavna junaka – dočekat će ih kao poslovne ljude koji znaju kako izvući uspavano mjesto iz kolotečine.

Nerealna očekivanja i jednih i drugih, sukob mentaliteta beogradskih mangupa i lukavih seljaka, gdje svaki od likova ima svoju stranu priče i svoju osobnu dramu, stvorit će zamršenu, smiješnu situaciju koja će se odvijati tijekom trajanja cijelog serijala.

Živopisni likovi i njihovi međusobni odnosi donijet će potpuno neočekivani kraj, a dobro poznata autorska ekipa, kao i odlična glumačka postava, učinili su ovu seriju jednom od najpopularnijih u proteklom desetljeću.
Na Klasik TV-u seriju "Vratiće se rode" gledamo od 13.6., od ponedjeljka do četvrtka u 21:00h!