SkyShowtime diže cijene, pretplatnici bijesni: "Prevareni smo"

Foto: Skyshowtime

Kada je streaming servis SkyShowtime u prosincu 2022. stigao u Hrvatsku, novim pretplatnicima ponuđena je opcija doživotne pretplate u pola cijene, što je značilo 2.99 eura mjesečno, umjesto 5.99 eura.

Pretplatnici su danas obaviješteni da 24. travnja 2024. dolazi do promjene. Njihov promotivni plan preimenovat će se u Standardna plus i neće uključivati oglase i prekide. Međutim, cijena će s 2.99 eura porasti na 3.99 eura mjesečno. Za one koji nisu uzeli SkyShowtime po promotivnoj ponudi, opcija bez oglasa mjesečno će stajati 7.99 eura, umjesto dosadašnjih 5.99 eura.

Opcija s oglasima bit će dostupna po cijeni od 4,99 eura mjesečno, a nude se i godišnji paketi - s oglasima 39.99 eura godišnje i bez oglasa po cijeni od 62.99 eura godišnje.

Osim u Hrvatskoj, SkyShowtime mijenja cijene u cijelom svijetu, što je razbjesnilo korisnike koji su odabrali doživotnu pretplatu za 2.99 eura mjesečno.

"Ovo je stvarno prljavo! Pretplatnici su doslovno prevareni", "Kakvo razočarenje! Rekli su da ćemo plaćati 2.99 eura doživotno", "Mislim da ove godine gasim pretplatu na sve platforme", neki su od komentara na X-u.

Iz SkyShowtimea dodaju da svi korisnici koji se ne slažu s promjenama mogu otkazati svoju pretplatu i isključiti automatsko obnavljanje prije nego što promjene stupe na snagu 23. travnja 2024.