Snima se film o Pharrellu Williamsu

Foto: EPA

FRANCUSKI redatelj Michel Gondry idući mjesec počinje snimati film Atlantis, mjuzikl inspiriran djetinjstvom glazbenika Pharrella Williamsa, potvrdio je World of Reel. Film se trebao početi snimati prošlog ljeta, ali je odgođen zbog štrajka glumaca.

Williams je u 90-ima, uz Chada Huga, osnovao hip-hop i R&B duo The Neptunes. U 2000-ima postao je vokalist benda N.E.R.D, a poznat nam je i po suradnji s Daft Punkom na pjesmama "Get Lucky" i "Lose Yourself to Dance". Osim toga, Williams je jedan od najutjecajnijih i najuspješnijih glazbenih producenata 21. stoljeća.

Foto: EPA

Hollywoodom kruže glasine da bismo u glumačkoj postavi mogli vidjeti Kelvina Harrisona Jr., Mary J. Blige, Missy Elliot i Andre Benjamina. Gondry na mjuziklu Atlantis radi od 2022. godine. Film označava njegov povratak američkoj filmskoj produkciji nakon više od deset godina. 

Gondryja najbolje znamo kao redatelja drame Eternal Sunshine of the Spotless Mind, za koju je dobio Oscara u kategoriji najboljeg originalnog scenarija. Također je režirao filmove Human Nature, Be Kind Rewind, The Science of Sleep, Mood Indigo i Green Hornet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.