Snima se prequel Knjige iskupljenja, poznato je tko glumi mladog Denzela Washingtona

Screenshot: Youtube

SNIMA se prednastavak poznatog postapokaliptičnog akcijskog filma Knjiga iskupljenja (The Book of Eli). U originalnom filmu iz 2010. godine gledatelji su pratili Denzela Washingtona kao Elija koji mora prenijeti posljednji primjerak Biblije na drugi kraj apokaliptične Amerike.

Kako je zasad poznato, mlađu verziju Elija glumit će John Boyega, koji je gledateljima vjerojatno najpoznatiji po ulozi Finna u Ratovima zvijezda. 

Prednastavak će biti snimljen u obliku serije. Navodno će pokazati događaje 30 godina prije događaja iz filma, što znači da će prikazati nuklearnu katastrofu i posljedice koje su nastale. Serija bi mogla odgovoriti i na neka pitanja iz filma, poput toga kako je Eli postao vješt borac, kako je došao do posljednjeg preostalog primjerka Biblije i kako je oslijepio, piše Screen Rant.

Deadline prenosi da će na prednastavku raditi tim producenata i pisaca iz filma. Gary Whitte, glavni scenarist filma, napisat će i prednastavak, a sudjelovat će i braća Hughes kao izvršni producenti. Dodaju da projekt još nije povezan ni s jednom mrežom ili streaming-servisom.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.