U svibnju stiže deseti nastavak Brzih i žestokih, vraćaju se poznati likovi

Foto: Press

STIŽE deseti nastavak Brzih i žestokih, film pod nazivom Fast X. Vin Diesel je na Instagramu objavio prvi plakat za nadolazeći film, a na njemu se vidi njegov lik Dom Toretto kako drži ogrlicu s križem. Na plakatu stoji natpis "Kraj puta počinje".

Vraćaju se poznati likovi

"Skoro smo stigli. Jedva čekam podijeliti dio onoga što dolazi", napisao je te otkrio da će trailer za Fast X biti objavljen 10. veljače. 

Fast X u kina stiže 19. svibnja i deseti je dio franšize. Uz Diesela, u Fast X-u vraćaju se brojna poznata lica, među kojima su i Sung Kang kao Han, Michelle Rodriguez kao Letty, Tyrese Gibson kao Roman, Ludacris kao Tej, Jordana Brewster kao Mia, Charlize Theron kao Cipher, Helen Mirren kao Queenie i Nathalie Emmanuel kao Ramsey.

Momoa se pridružuje ekipi

Glumačkoj ekipi će se pridružiti i Jason Momoa, koji će glumiti Dantea, najnovijeg antagonista franšize koji je saveznik lika Charlize Theron.

"Bilo je teško jer ljudi uvijek misle da sam samo tip koji glumi macho likove. Ali želim biti dirnut, želim nešto novo. Stvari se mijenjaju pa su čak i uloge negativaca koje sada glumim ekscentrične", rekao je Jason za GQ. Kaže da njegov lik Dante boji nokte na nogama u ružičastu, vozi vozilo boje lavande i smije se poput manijaka.