Stiže novi Marvelov film, trailer pregledan 9.4 milijuna puta u 18 sati

Screenshot: Youtube

Marvel je objavio novi teaser trailer za nadolazeći superherojski film The Marvels u kojem kapetanica Marvel fokus dijeli s još dvije heroine, Kamalom Khan odnosno Ms. Marvel i Monicom Rambeau odnosno Photon.

Nastavak priče o Carol Danvers, koju tumači Brie Larson, odvija se nakon Disneyjeve serije Ms. Marvel, koju je Iman Vellani predstavila kao Kamalu Khan iliti Ms. Marvel, mladu superjunakinju iz New Jerseyja. Redateljica filma je Nia DaCosta (Candyman), a scenarij potpisuju DaCosta, Megan McDonnell (WandaVision), Elissa Karasik i Zeb Wells.

 

Carol Danvers, tj. kapetanica Marvel, povratila je svoj identitet od tiranske vrste Kree i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji. Ali zbog neželjenih posljedica Carol preuzima teret destabiliziranog svemira.

Do trailera jedva da je išta bilo poznato o radnji filma

Kad je njezine dužnosti pošalju u neobičnu crvotočinu povezanu s Kree revolucionarom, Caroline isprepliće moći s njezinom superobožavateljicom Kamalom Khan, poznatom kao Ms. Marvel, i otuđenom nećakinjom, sada S.A.B.E.R. astronautkinjom, kapetanicom Monicom Rambeau. Ovaj nevjerojatni trio mora se udružiti i naučiti raditi zajedno kako bi spasio svemir.

Trailer obiluje šarmom i akcijom po kojima je Marvelov kinematografski svemir poznat, a također ne štedi na otkrivanju kaosa koji novonastala situacija stvara. Do ovog trailera, koji je pregledan 9.4 milijuna puta u 18 sati od objave, jedva da je išta bilo poznato o radnji filma, a sada je ipak jasnije što gledatelji mogu očekivati.

U ostalim ulogama nas očekuju Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Mohan Kapur, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff i Park Seo-Joon. The Marvels u kina stiže 10. studenog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.