Stiže serija o Jonu Snowu?

Foto: Press

AUTOR George R.R. Martin potvrdio je da HBO radi na novoj seriji povezanoj s Game of Thrones, ali pratit će Jona Snowa i u glavnoj će ulozi biti Kit Harington. Radni naziv serije je Snow. 

Ovo je jedna od četiri igrane serije (Ten Thousand Ships, Sea Snake, The Hedge Knight/Knight of the Seven Kingdoms) na kojima HBO radi, a povezane su s Game of Thrones. Martin je rekao da se na seriji Snow radilo dugo kao i na ostale tri, ali HBO je dosad nije najavio niti se o njoj bilo što znalo. 

"Ne mogu vam reći više od toga. Ne dok mi HBO ne da zeleno svjetlo", rekao je Martin. 

Harrington predložio ideju

No otkrio je da je upravo Harington predložio ideju scenaristima, a Emilia Clarke, koja je u GoT-u glumila Daenerys, za BBC je izjavila da je znala da rade na seriji: "Koliko ja znam, Kit je uključen u stvaranje serije od samog početka pa je ono što ćete gledati, nadam se, ono iza čega on u potpunosti stoji."

Inače, Martin sudjeluje u radu na sve četiri serije, ali treba naglasiti da sve to ne znači da će serije biti snimljene jer trenutno je sve u fazi pisanja scenarija: "To je to zasad. Tako televizija funkcionira. Morate znati da ništa nema zeleno svjetlo i nema garancije da će ga biti. Šansa da će sve četiri serije biti snimljene... Voljeli bismo da se to dogodi, ali tako stvari inače ne funkcioniraju. Postoje brojni razlozi da ne prihvate pilot epizodu, a i brojni razlozi da pilot epizoda ne bude ni snimljena. Tako je to u ovom poslu."