Stiže spin-off popularnog Pixarovog serijala, pogledajte najavu

Screenshot: Youtube

DISNEY i Pixar objavili su novi trailer za Lightyear, priču o porijeklu omiljenog Buzza Lightyeara iz serijala Priča o igračkama.

Film predstavlja svemirskog rendžera iz "stvarnog života" koji je inspirirao liniju igračaka viđenu u Pixarovoj franšizi. Animirani znanstveno-fantastični film, u kojem Chris Evans posuđuje glas Buzzu, trebao bi doći u kina 17. lipnja.

 

"Animirani filmovi bili su ogroman dio mog djetinjstva. Oni su bili moj bijeg. Moje avanture. Moji snovi. Bili su moj prvi prozor u čaroliju pripovijedanja i izvođenja… 'Hvala' ne dolazi ni blizu", napisao je Evans na Twitteru u listopadu nakon objavljivanja teasera za film.

U traileru, Buzz leti u svemir nakon što je ostao na udaljenom planetu. Probni let ga na kraju dovodi u vanzemaljske svjetove gdje ga progone legije robota i nepoznatih stvorenja. Pridružuju mu se kolege svemirski rendžeri i mačka koja priča po imenu Socks.

Evans preuzima intergalaktičku palicu od Tima Allena, koji je dao glas legendarnom plastičnom astronautu, u franšizi Priča o igračkama, koja obuhvaća četiri filma. Lightyear je i prvi dugometražni spin-off film o jednom od likova igračaka iz franšize, iako su Woody, Bo Peep, Rex i drugi viđeni u više kratkih filmova dosad.

Lightyear je prvi put najavljen 2020. na godišnjem Disneyjevom danu investitora. Film je režirao Angus MacLane, a producirao Galyn Susman. Scenarij su napisali Peter Docter, Andrew Stanton, Joe Ranft i John Lasseter.