Sydney Sweeney ima glavnu ulogu u novom jezivom hororu, izašao je trailer

Screenshot: Youtube

GLUMICA Sydney Sweeney proslavila se ulogom u seriji Euforija, a nedavno je u kinima izašla i romantična komedija Anyone But You u kojoj ima glavnu ulogu. No, prema najnovijem filmu u kojem se pojavljuje, čini se da je Sweeney odlučila malo promijeniti žanr.

Najnoviji film u kojem glumi je horor Immaculate. Sweeney je protagonistica ove jezive priče koja se odvija u udaljenom talijanskom samostanu i govori o časnoj sestri Ceciliji čiji život promijene neobjašnjivi događaji, tajne i situacije koje je gotovo nemoguće objasniti. Na samom početku jezivog trailera Cecilija izgovara: "Bog me spasio s razlogom, ali još uvijek tražim koji je taj razlog", koji možete pogledati u nastavku.

 

Osim Sydney Sweeney, najpoznatiji glumci koji se pojavljuju u filmu su Álvaro Morte (La Casa De Papel) i Simona Tabasco (The White Lotus). Kako prenosi Collider, emitiranje filma u kinima počinje 22. ožujka.

U komentarima ispod trailera mnogi su ljudi komentirali da im se sviđa ova promjena kod slavne glumice. 

"Evo konačno filma u kojem Sydney može glumiti, a ne biti dodatak koji je lijepo gledati. Veselim se ovome", "Zaboravite na Madame Web, ovo je film sa Sydney Sweeney koji želim vidjeti", "Jako mi je drago što Sydney isprobava nove žanrove", "Ovo izgleda jako zanimljivo", "Drago mi je vidjeti Sweeney u filmu u kojem zapravo može glumiti", neki su od komentara ispod trailera.