"Tada nisu ni bili skupa": Fanovi uočili grešku u jednoj epizodi serije Kaleidoscope

Foto: Netflix/Twitter

NEOBIČNA serija Kaleidoscope novi je Netflixov hit, koji se od ostalih razlikuje zbog nelinearne radnje, no fanovi su uočili prilično veliku pogrešku u jednoj epizodi, a vezana je za grupu One Direction.

OPREZ! Tekst može sadržavati spojlere

Podsjetimo, radnja u ovoj epizodi odvija se sedam godina prije pljačke oko koje se Kaleidoscope vrti, kada vidimo kako jedna od kriminalaca, Judy, pokušava prokrijumčariti SIM kartice svom dečku Stanu Loomisu, koji je u zatvoru.

 

 

Kad Judy zaustavi jedna od čuvarica, ona je potkupi ulaznicama za koncert One Directiona. No gdje je pogreška?

Krivi datum na ulaznici

Naime, koncert je slučajno datiran nakon što je bend otišao na pauzu 2015. i zatim se ubrzo raspao, a na ulaznici je pisalo 6. ožujka 2016.

"Zašto nitko ne govori o ulaznicama za turneju One Directiona iz 2016. koje se spominju u Netflixovoj seriji Kaleidoscope!!!??? Činjenica da je One Direction otišao na pauzu 2015., a nisu čak bili zajedno 2016.!!???" napisao je tviteraš.

"Gledam Kaleidoscope i žena podmićuje čuvaricu ulaznicama za One Direction, ali, molim vas, 2016.?" napisao je drugi tviteraš, a drugi su primijetili da se fiktivni koncert održava u Madison Square Gardenu u New Yorku, gdje je bend nastupio samo jednom, 2012.