Taylor Momsen kaže da su je u školi ismijavali zbog uloge u Grinchu

Screenshot: YouTube

TAYLOR Momsen glumila je u filmu Kako je Grinch ukrao Božić u dobi od samo sedam godina, a nedavno je priznala da joj je nakon toga bilo teško uklopiti se u društvo.

Momsen je glumila Cindy Lou Who, djevojčicu koja pomaže Grinchu (Jim Carrey) da se ponovno zaljubi u Božić. U podcastu Podcrushed rekla je da su je vršnjaci ismijavali.

"Prije svega, Grinch mi je promijenio život na mnogo načina, a jedan od njih je taj da su me nemilosrdno ismijavali. Mislim da djeca čak nisu ni znala moje ime. Svuda sam bila Grinch Girl. Navikla sam se na to, ali bila sam otuđena", rekla je.

Ipak, film i danas rado pogleda.

"Mislim da donosi sreću i radost svakome tko ga gleda, bez obzira na godine. Srž priče je slatka, dirljiva i ima dobru poruku", izjavila je 2002. za Today.

Nakon uspješne uloge u Grinchu Momsen se pojavila u Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams, Saving Shiloh i Underdog, a imala je i jednu od glavnih uloga u seriji Gossip Girl. Osnovala je i rock bend The Pretty Reckless, koji je do sada izdao četiri studijska albuma - posljednji 2021. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.