Trailer za novi film redatelja Ridleyja Scotta pregledan 9.8 milijuna puta u 15 sati

Screenshot: Youtube/Sony Pictures Entertainment

APPLE i Sony objavili su prvi trailer za epsku povijesnu dramu Napoleon, koju je režirao redatelj Ridley Scott. Trailer je pregledan 9.8 milijuna puta u manje od 15 sati. Film dolazi nakon neuspjeha Scottove posljednje povijesne drame The Last Duel iz 2021. godine. 

Radnja filma bit će fokusirana na Napoleonov uspon na vlast i nestabilnu vezu s caricom Joséphine. Film će prikazati i dinamične scene borbe kroz koje se može vidjeti Napoleonov vojni i taktički genij.

Glavne uloge igraju oskarovac Joaquin Phoenix, kao Napoleon Bonaparte, i Vanessa Kirby, poznata po filmu Pieces of a Woman, kao Joséphine de Beauharnais. Osim njih, glumačku postavu čine i Tahar Rahim, Ben Miles, Ludivine Sagnier, Matthew Needham, Youssef Kerkour, Phill Cornwell, Paul Rhys, John Hollingworth i Mark Bonar.

Scenarij za film napisao je David Scarpa, koji je s Ridleyjem Scottom radio na filmu All the Money in the World iz 2017. godine. Scott u filmu drugi put surađuje s glumcem Joaquinom Phoenixom, koji je glumio u njegovom filmu Gladiator iz 2000. godine. Izvršni producenti filma su Raymond Kirk, Aidan Elliot i Michael Pruss.

Film će u kinima imati premijeru 22. studenog ove godine, a kasnije će biti dostupan i na streaming platformi Apple TV+.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.