Trailer za ovaj crtić u jednom danu pogledan 178 milijuna puta, postao najgledaniji

Screenshot: Youtube

TEASER trailer za Moanu 2, nastavak Disneyjevog animiranog hita iz 2016. godine, postao je u jednom danu najgledaniji trailer u povijesti Disneyjevog animiranog carstva, koje čine Walt Disney Animation Studios i Pixar, izvještava The Hollywood Reporter.

Kako prenose, teaser trailer je u prva 24 sata pogledan 178 milijuna puta, više nego bilo koji drugi trailer za animirani film dosad. Prethodni rekord gledanosti držao je Pixarov trailer za animirani film Inside Out 2 sa 157 milijuna pregleda, a iza njega se nalazio Disneyjev Frozen 2 sa 116 milijuna pregleda. Također, na četvrtom mjestu se nalazi Pixarov animirani film Incredibles 2 sa 113 milijuna pregleda u jednom danu.

Radnja nastavka usredotočuje se na Moanu koja kreće u neočekivanu avanturu nakon što odgovori na poziv svojih predaka, slično kao i u prvom filmu. Moana, kojoj glas u animiranom filmu daje Auli'i Cravalho, u objavljenom teaseru govori: "Ovo je poziv predaka da otplovimo prema novom nebu i ponovo povežemo naše ljude preko oceana".

U drugom filmu glas polubogu Mauiju opet daje Dwayne Johnson, a David Derrick Jr., Jason Hand i Dana Ledoux Miller režirali su animirani film. David Derrick Jr. napisao je i scenarij za priču.

Podsjetimo, Moana je 2016. godine ostvarila odlične rezultate za Disney te zaradila 687 milijuna dolara. Također, prema Nielsenu, originalan film o Moani bio je najgledaniji na svim platformama 2023. godine, prenosi The Hollywood Reporter.

Animirani film bi se u kinima trebao početi prikazivati 27. studenog 2024. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.