Tvorac Witchera tvrdi da je Henry Cavill Geralt kakvog je zamišljao

Screenshot: YouTube

Poljski pisac Andrzej Sapkowski zaslužan je za nastanak romana o najpoznatijem vješcu na svijetu, Geraltu od Rivije. Na temelju njegovih knjiga prvo su nastale igre, a zatim je stigla i Netflixova adaptacija. Igre su bile iznimno uspješne, posebno treći dio, dok se serija time ne može pohvaliti.

U igrama, glas Geraltu posuđuje Doug Cockle, dok ga u tri sezone serije utjelovljuje Henry Cavill. Potonji ga više neće glumiti te će ga zamijeniti Liam Hemsworth. Iako fanovi cijene Cavilla u ulozi Geralta, gotovo svi koji su odigrali igre smatraju da je Cockle onaj pravi, istinski vještac zbog svog glasa.

Međutim, Sapkowski je različitog mišljenja. Smatra da Cavill ima točno onakav glas kakvog je on zamišljao da bi Geralt trebao imati. Taj odgovor dao je u razgovoru za njemačko izdanje Beyond Pixelsa.

"U mojim knjigama postoje samo slova. Međutim, kad sam pogledao Netflixovu seriju i čuo Cavillov glas, za mene je to bilo to. Moj zamišljeni Geraltov glas je točno onakav kakav ima Cavill", rekao je pisac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.