Tvorci Crasha Bandicoota nagovijestili adaptaciju videoigre

Screenshot: YouTube

IAKO nam filmske i televizijske adaptacije videoigara nisu stran pojam i pojavljuju se još od ranih 90-ih godina prošlog stoljeća, tek su novije adaptacije dostigle uspjeh među kritičarima i gledateljima. HBO-ova serija The Last of Us, adaptacija istoimene videoigre, oborila je rekorde za streaming uslugu. Nakon nje izašao je film Super Mario Bros., koji je hit među gledateljima i ne silazi s ljestvica najgledanijih filmova u kinima.

Kao rezultat toga mnoge druge tvrtke i videoigre žele kopirati uspjeh ovih franšiza. Najnovija popularna videoigra koja nagovještava mogućnost animiranog filma je serijal Crash Bandicoot, piše Dexerto.

Iako je Super Mario velika ikona brenda Nintendo, neki bi mogli tvrditi da je Crash njegov ekvivalent na PlayStationu.

U novom tvitu koji promovira nadolazeću videoigru Crash Team Rumble developeri videoigre Toys For Bob izrazili su svoju želju da Crash i društvo budu adaptirani u animirani film.

"S obzirom na nevjerojatan filmski uspjeh 'vodoinstalatera', mislimo da je vrijeme za Crashov filmski debi! Što kažete, @SonyAnimation?" objavili su Toys For Bob na svom profilu. 

Obožavatelji su oduševljeni idejom i također pozivaju Sony na suradnju. "Pogledao bih ga milijun puta", "Da, molim vas. Crash zaslužuje vlastiti film", neki su od komentara na objavi. 

Ovo je za sada samo glasina i nagovještaj pa ostaje vidjeti hoće li Sony prihvatiti suradnju i dovesti Crasha na filmsko platno.