U trećoj sezoni spin-offa Seksa i grada neće se pojaviti omraženi lik

Screenshot: Youtube

U TREĆOJ sezoni spin-off serije Seksa i grada I tek tako neće se vratiti glumica Sara Ramirez. Glumica je u seriji utjelovila Che Diaz, nebinarnog lika kojeg je glumila u dvije sezone spin-offa, ali se ne vraća u treću sezonu koja je planirana za 2025. godinu.

Publika se s ovim likom upoznala u prvoj sezoni, u kojoj Che vodi podcast o vezama i seksu, u kojem se pojavila Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). No u drugoj sezoni Che više nije sporedan lik. U drugoj sezoni publika, između ostalog, prati i vezu između Mirande Hobbes (Cynthia Nixon) i ovog lika, koja je na kraju sezone prekinuta zbog načina na koji je Che tretirala Mirandu.

Variety prenosi da se Che neće pojaviti u trećoj sezoni iz jednostavnog razloga - više nije u vezi s Mirandom. Time nema ni potrebe da ponovno glumi u seriji. No ove su vijesti obradovale obožavatelje serije koji su ranije zazivali HBO da se Che ne pojavi u novoj sezoni.

Podsjetimo, nakon što je prošle godine najavljeno da će se snimati treća sezona I tek tako, mnogi obožavatelji su tražili da Che ne glumi u trećoj sezoni. Pisali su da žele da HBO izbaci lik Che iz serije te da se u seriji pojavi Samantha Jones, koju je u seriji Seks i grad i filmovima glumila Kim Cattrall.