Uskoro izlazi možda i zadnji film teško bolesnog Brucea Willisa, pogledajte trailer

Foto: YouTube

BRUCE WILLIS povukao se naglo u mirovinu ranije ove godine jer mu je dijagnosticirana teška bolest, afazija, te je potpuno prestao sa snimanjem i posvetio se obiteljskom životu.

Bio je to velik šok za sve njegove fanove, koji su navikli svake godine gledati njegove nove filmove, posebice posljednje dvije godine, kada ih je izašlo dvadesetak. Samo u 2022. godini izašlo je 11 Willisovih filmova, a uskoro će izaći i još jedan, koji će vjerojatno biti posljednji, iako je još jedan film, Assassin, u pripremi i trebao bi izaći na proljeće 2023. godine. 

Njegov možda i posljednji film nastavak je Detective Knighta pod nazivom Independence i trebao bi izaći 20. siječnja. Willis se ponovo našao u ulozi detektiva Knighta i u filmu će progoniti neuravnoteženog vozača hitne pomoći koji želi izazvati kaos na Dan neovisnosti. U filmu još glume sin Vala Kilmera Jack Kilmer, Dina Meyer i Willow Shields iz Hunger Gamesa.

Podsjetimo, Willisova obitelj je krajem ožujka potvrdila da mu je dijagnosticirana afazija, razorno stanje mozga koje može dovesti do gubitka sposobnosti razumijevanja ili izražavanja govora. Willis se u potpunosti povukao iz javnog života i, otkako se umirovio, gotovo na kapaljku su izlazile informacije o njegovom zdravstvenom stanju.