Viggo Mortensen otkrio bi li glumio Aragorna u novom Gospodaru prstenova

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

AMERIČKI glumac Viggo Mortensen utjelovio je Aragorna u legendarnom filmskom serijalu Gospodar prstenova, mnogima omiljenog fiktivnog lika iz svijeta pisca J. R. R. Tolkiena.

Mortensen trenutno promovira svoj najnoviji film, vestern nazvan The Dead Don’t Hurt, u kojem igra glavnu ulogu. Osim toga, on je redatelj, scenarist, producent i skladatelj. U nedavnom razgovoru za časopis GQ UK otkrio je da se javio Peteru Jacksonu pitajući smije li u filmu koristiti Aragornov mač. Redatelj Gospodara prstenova i filmska tvrtka su mu to dopustili, a Aragornov mač će se pojaviti u jednoj sekvenci s vitezom, prenosi Variety.

 

Također, pitali su glumca postoji li šansa da se pojavi u nadolazećem Jacksonovom filmu Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, koji bi premijeru trebao imati 2026. godine. Mortensen nije protiv povratka u svijet Gospodara prstenova, ali priča bi morala imati smisla.

"Ne znam točno koja je priča, nisam je čuo. Možda ću je s vremenom saznati. Volim glumiti tog lika. Puno sam naučio glumeći ga. Jako sam uživao. Učinio bih to kada bi imalo smisla u odnosu na moje godine, priču i sve to. Učinio bih to samo ako bi imalo smisla za lika. Bilo bi glupo to učiniti ako je drugačije", komentirao je glumac, prenosi Variety.

Mortensen je Aragorna glumio u tri filma iz popularne filmske franšize: Gospodar prstenova: Prstenova družina iz 2001., Gospodar prstenova: Dvije kule iz 2002. i Gospodar prstenova: Povratak kralja iz 2003. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.